Tarieven

TeleView Tarieven 150415Bovenstaand de tarieven voor een videoproduktie, waarbij gebruik gemaakt wordt van professionele apparatuur van de hoogste beeld- en audio-kwaliteit.

Bij aanlevering van het materiaal worden de volledige gebruiksrechten voor onbepaalde tijd aan de klant overgedragen, volgens afspraken die in de Algemene Voorwaarden van TeleView bij Disclaimer vermeld staan. Genoemde prijzen zijn inclusief reiskosten in heel Nederland en exclusief de verschuldigde 21% BTW.

Onderstaand een overzicht van de geldende tarieven voor Fotografie, waarbij full-frame camera’s worden gebruikt, die de hoogste beeldkwaliteit garanderen.

Funda+ pakket:

* Tenminste 50 (bewerkte) HDR-foto’s van het in- en exterieur

* Virtuele Tour met een 360 graden panoramafoto van elke ruimte

* Professionele Video met instrumentale muziek en Logo in hoge resolutie (4k)

* Drone opnames (video + foto) vanuit een geheel ander perspectief

Voor dit pakket vraag ik een vergoeding van € 299,-  en daar zit het bewerken van de foto’s, monteren van de video, drone-opnames en de reis- en parkeerkosten bij in.

Voor hetzelfde pakket zonder drone-opnames wordt een bedrag van € 199,- in rekening gebracht.

Verder verleen ik de service voor het digitaal laten inmeten van een woning en het maken van de 2D/3D plattegronden en hiervoor berekend het inmeetbedrijf mij een bedrag van € 100,- per woning, excl. BTW.