360 & Video

Een 360-graden foto is een interactieve panoramafoto, waarbij de kijker zelf bepaalt in welke richting er wordt gekeken en in feite zelf in het midden staat en rondom kijkt. Funda is al vele jaren de toonaangevende website voor het kopen en verkopen van een woning.

Het meest populaire media-pakket onder makelaars is het Funda+ pakket. Dat pakket omvat een Virtuele Tour door de woning met een 360 graden panoramafoto van elke ruimte, vooraanzicht en tuin, een volwaardige walktrough woningvideo en tenminste 50 bewerkte foto’s van het in- en exterieur van de woning. Dit media-pakket kost € 199,- exclusief BTW.

Daarbij zijn de bewerkingskosten voor fotografie, video-montage, reiskosten en parkeerkosten inbegrepen. Meerdere panoramafoto’s worden aan elkaar gekoppeld tot een Virtuele Tour, die een overzichtelijk en reëel beeld van de situatie in elke ruimte geeft.

Onderstaand een video, met foto’s, video-shots uit verschillende woning presentaties. TeleView maakt ook gebruik van een drone, waardoor een woning en de directe omgeving vanuit een geheel ander, het vogelperspectief in beeld wordt gebracht en dit geldt zowel voor foto’s, 360 graden foto’s, video en 360 graden video.

Voorbeeld van een woningpresentatie waarbij het vogelperspectief wordt toegepast, door gebruik te maken van een drone. Ook is het mogelijk om 360 graden fotografie toe te passen, waardoor er een goed overzicht te bekijken valt van de woning en de directe omgeving.

stationsweghoogtemast

Sociale Media zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, WhatsApp, etc. kunnen efficiënt worden ingezet waardoor bepaalde specifieke doelgroepen kunnen worden bereikt.

Ook is het mogelijk om een 360 graden video te maken, die de kijker de mogelijkheid geeft een woning, of in dit geval een hotel op geheel eigen wijze interactief te bekijken, waarbij de kijker op elk gewenst moment volledig rondom kan kijken en in- en uit kan zoomen.

Plattegronden

  • Laat alle potentie van je woning zien met onze interactieve 2D en 3D plattegronden. De plattegrond geeft een overzicht van alle afmetingen en ruimtes. Hiermee geef je potentiële kopers de gelegenheid om je woning vanuit verschillende perspectieven te bekijken en worden alle mogelijkheden van je huis zichtbaar. Op Funda kunnen geïnteresseerden de plattegrond zelfs bewerken, bijvoorbeeld door een muur te verplaatsen, een uitbouw te maken of de woning in te richten. Woningpresentaties met een plattegrond hebben een hogere ranking in de zoekresultaten van Funda en worden langer én intensiever bekeken. Digitaal, interactief en in 2D zowel als 3D weer te geven. Een simpele schets of (bouw)tekening en eventueel aanvullende foto’s en/of opmerkingen, zijn voldoende om de Plattegronden te maken, die binnen 2 werkdagen worden afgeleverd. 

plattegrond3