DRONE

Een ander perspectief levert verrassende inzichten op. Wij maken met professionele drones de mooiste opnames vanuit de lucht van uw bedrijf, woning en directe omgeving.  De kwalitatief hoogwaardige beelden (foto’s & video in HDR-kwaliteit)  leveren werkelijk een extra dimensie op, gezien vanuit vogelperspectief.

In Nederland geldt een stenge wetgeving voor het zakelijke gebruik van drones. TeleView beschikt over de benodigde vergunningen en ontheffing van de Inspectie Leefomgeving en Transport en kan met de geregistreerde drones commerciële dronevluchten maken.

Zodoende is het mogelijk om een woning of bedrijf vanuit een heel ander perspectief te presenteren. Het exterieur en vooral ook de directe omgeving kunnen dan op een heel andere wijze getoond worden en gekoppeld aan de interieurvideo, geeft dit een compleet beeld van een bedrijf, de woning, tuin en omgeving. In combinatie met het Funda+ pakket ( 199,), kan de Drone Video extra besteld worden tegen een tarief van € 100,- waarbij inbegrepen de drone-opnames en montage van de beelden.

Voorbeeld van een woningpresentatie waarbij het vogelperspectief wordt toegepast, door gebruik te maken van een drone. Ook is het mogelijk om 360 graden Fotografie of Video toe te passen, opgenomen met een professionele Drone, waardoor er een goed overzicht te bekijken valt van de woning en de directe omgeving.